În așteptarea meciului cu Schalke 04

Mâine încep din nou meciurile în cupele europene, meciurile în care avem și echipe românești (una). Cum în campionat a fost mică pauză din cauză că trebuia să rateze Naționala calificarea la Rio, sunt foarte încântat că mâine văd fotbal de calitate.

Trebuie să pomenesc puțin și de Națională și cum suntem iar în situația specifică nouă. Matematic vorbind, încă avem șanse să ne calificăm.

Mereu trebuie să depindem de alții ca să ajungem la mondiale sau europene. Nu putem să ne calificăm noi prin propriile puteri. Trebuie să se alinieze stelele și să facă Olanda meciuri bune și noi să câștigăm ultimele două și Pițurcă să fie tot în treningul ăla bun.

Și încă o chestie: de ce trebuie să avem antrenor român la Națională? Singurii doi antrenori români care i-aș vrea la Națională sunt: Reghe și Mircea Lucescu. Niciunul nu o să vină la Națională. Atunci de ce nu aduci un străin? Îi da un contract decent, Pițurcă parcă ia 600.000 euro ca să piardă meciuri, 1 milion și asta nu o să stea să bage toți obosiții în teren ca să facă impresarii pe urmă procente din transferuri.

Mâine scăpam și noi puțin la fotbal, asta dacă nu vă uitați și azi la meciurile din Champions League, și vedem pe Steaua în deplasare le Schalke 04. Știu că s-au întărit cei de la Schalke 04 și l-am luat pe Price Boateng, mai e și la ei acasă primul meci, însă cred că putem pune probleme și de ce nu să venim cu măcar 1 punct acasă.

Piovaccari are poftă de joc, iar Kapetanos vrea să arate că merită să fie titular.

UEFA-Champions-League

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s