Nu am dormit din cauză la US Open

Bine, mai precis din cauza lui Roger Federer. Din cauza la diferența de fus orar, meciurile de la US Open sunt la niște ore dubioase pentru noi. Nu toate meciurile, însă meciul lui Roger Federer cu Zemlja era la ora 04:00 la noi.

Și am zis că mă sacrific să mă trezesc la ora aceea diabolică pentru că nu în fiecare zi îți vezi un idol jucând live. Iar cum nu am mulți idoli în lumea sportului, face din acest meci un moment cu atât mai special.

M-am trezit la ora 4 și am deschis pe Eurosport, unde încă nu se terminase meciul Serenei Williams cu Schiavone. Meciul lui Federer trebuia să aibă loc pe același teren. Hai că mă uit la Serena, oricum o mucifică pe Schiavone am zis.

Schiavone a jucat bine, știu că pare dubios să zic lucrul acesta la un meci care s-a terminat 6-0 6-1, însă nu ai cum să îi faci față Sereni în materie de forță.

Se termină meciul pe la 4:25 cred și mă pregăteam pentru Roger. Moment în care se anunță că a început o ploaie ușoară, se mai amână câteva zeci de minute. Și încă câteva zeci, încă 10, … Se face ora 06:00 când într-un final anunță pe site-ul Eurosport că se reprogramează partida pentru azi la ora 21:30.

După ce că mi-am stricat tot somnul, au reprogramat meciul în timpul returului Stelei la Legia acasă.

Trebuie să mă uit la Steaua, nu am ce face. La Federer doar așa în pauza la meci și după meciul Stelei. Dar în runda a doua nu o să îi ratez meciul Smile

Dacă vă interesează US Open-ul aruncați un ochi pe treizecizero.ro (articole foarte bune despre tenis) și meciurile pe Eurosport și Eurosport 2.

federer-moustache

Sursa: Youtube, Wilson commercial

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s